Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Prefectul Constanței a emis ordinul de încetare a mandatului primarului comunei Lipnița, Florin Onescu

ro

29 Jun, 2015 16:30 2226 Marime text
 
„Având in vedere demisia domnului Onescu Florin-Georgel din funcţia de primar, inregistrată la Primăria Lipniţa cu nr.1559/22.06.2015, procesul verbal al şedinţei Consiliului Local al comunei Lipniţa din 22.06.2015, in care s-a consemnat luarea la cunostinţă a demisiei primarului si referatul Secretarului comunei Lipniţa nr.1573/23.06.2015, transmis catre Institutia Prefectului-judetul Constanta, astazi,29.06.2015,  prefectul judeţului Constanţa, domnul Constantin Ion  a emis ordinul nr. 294/29.06.2015 prin care se constată  incetarea de drept a mandatului Primarului comunei Lipniţa“, tranmsite canecelaria prefectului județului Constanța.

„Compartimentul controlului legalităţii actelor si contencios administrativ va comunica prezentul ordin domnului Onescu Florin Georgel, Consiliului Local Lipniţa, si Secretarului comunei Lipniţa“, se mai arată în document.

Instituția Prefectului județul Constanța precizează și că „prezentul ordin poate fi atacat in fata instantei de contencios administrativ in condiţiile si in termenele Legii contenciosului administrativ nr.554/2004, cu modificarile si completările ulterioare“.

Amintim că Florin Onescu și-a depus demisia vineri din funcția de primar al comunei Lipnița. Contactat de redactorii cotidianului ZIUA de Constanţa, primarul a confirmat demisia şi a spus că la bază stau motive strict personale, legate de familie şi pasiunea sa pentru agricultură.

"Am avut la Primărie controale de la Curtea de Conturi, am ieşit bine, s-a făcut descărcarea de gestiune, astfel încât am ales momentul pentru a mă ocupa mai mult de familie şi agricultură. Este singurul motiv", a declarat Florin Onescu, care a negat că decizia ar fi avut şi motive politice sau de alt gen.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii