Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ploaie, polei, ninsoare Trafic deviat de pe A2, tronsonul Draja - Lehliu-Gară, pe DN3A

ro

08 Feb, 2017 07:31 2904 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza poleiului, începând cu ora 5.30, traficul rutier a fost deviat de pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gară (km 65-105) al autostrăzii A2 pe DN3A, în ambele sensuri. Ploaia îndepărtează materialul antiderapant şi există risc de producere a unor accidente rutiere.

La această oră, în judeţul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului - Huedin - Căpuşu Mare, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 10 metri.

Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti ninge slab.

În judeţul Brăila se circulă îngreunat, din cauza poleiului, pe DN2B Brăila - Buzău, dar şi pe alte tronsoane ale unor drumuri naţionale.

În judeţul Giurgiu a nins pe DN5 şi DN6 şi s-a acţionat cu utilaje. Ninge abundent şi în judeţul Olt, pe DN6, DN54 şi DN64.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două mesaje de informare şi atenţionare cu cod galben referitoare la precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare şi la condiţii de formare a poleiului, dar şi atenţionări nowcasting referitoare la polei pentru judeţele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi şi municipiul Bucureşti.

Mare atenţie! Iarna, când temperaturile sunt scăzute, ploaia este, probabil, cel mai periculos fenomen pentru traficul rutier, pentru că îndepărtează materialul antiderapant, iar pe partea carosabilă poleiul se formează într-un timp foarte scurt. 

UPDATE 1, ora 8.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe autostrada A2, începând cu ora 7.45, din cauza poleiului, a fost închis şi tronsonul Fundulea - Lehliu-Gară, însă numai pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa. Autovehiculele vor circula deviat, pe DN3. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii