Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Planul roşu de intervenţie activat în Teleorman în urma unui accident rutier grav. Un microbuz a fost lovit de un Tir

ro

06 Jul, 2017 15:40 3191 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază în judeţul Teleorman, la Furculeşti pe DN 52. În accident au fost implicate un TIR si un microbuz.
 
Din informatiile furnizate de apelantul la 112 există posibilitatea să fie mai multe victime, drept pentru care s-a activat Planul Rosu de intervenţie la nivelul judeţului Teleorman.
 
La fata locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare, 3 echipaje medicale SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple si 8 echipaje ale SAJ Teleorman.
 
De asemenea, a fost prealertat un elicopter SMURD, iar in cazul in care echipajele de la fata locului il solicita poate sa intervina in zona.

UPDATE: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 17:15, în judeţul Teleorman, pe DN52, la ieşirea  din Alexandria către Turnu-Măgurele, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de polițiști. Circulația a fost întreruptă în ambele sensuri din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un microbuz.
 
Până la reluarea circulației în condiții normale, de la Alexandria la Turnu-Măgurele se poate ajunge prin Roşiorii de Vede (pe DN6 şi DN65A). O altă rută ocolitoare este prin Zimnicea (pe DN51 şi DN51A).
 
Conducătorii auto aflați deja în trafic pe relația Turnu-Măgurele – Furculești pot folosi ruta DN65E Furculești – Roșiorii de Vede, DN6 Roșiorii de Vede – Alexandria.


UPDATE: 

În accidentul petrecut joi după-amiază pe DN52, la Furculești, între Alexandria și Turnu Măgurele, au fost implicate 17 persoane, un număr de 14 răniți fiind transportați la UPU Alexandria, iar patru dintre aceștia sunt în stare gravă, precizează reprezentanții IGSU, confrom Agerpres.ro. 
 
Cele două elicoptere SMURD care au fost solicitate la UPU Alexandria au preluat deja două dintre victimele aflate în stare gravă, pentru a fi transportate la spitale din Capitală.


UPDATE. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (15:30), în judeţul Teleorman, traficul rutier rămâne întrerupt pe DN52, la ieşirea  din Alexandria către Turnu-Măgurele, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un microbuz.
 
Până la reluarea circulaţiei, de la Alexandria la Turnu-Măgurele se poate ajunge prin Roşiorii de Vede (pe DN6 şi DN65A). O altă rută ocolitoare este prin Zimnicea (pe DN51 şi DN51A).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii