Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pianistul Daniel Sărăcescu va fi înmormântat astăzi

ro

26 Jan, 2014 08:46 3477 Marime text
Daniel Sărăcescu, care s-a stins din viaţă vineri dimineaţă, era profesor la Facultatea de Arte a Universităţii Ovidius şi pianist la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”.
Slujba de înmormântare va fi oficiată de Înaltpreasfinția Sa Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, astăzi, la ora 13.00, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Central.
Daniel Sărăcescu s-a născut la data de 11 octombrie 1963.
A absolvit Conservatorul „Ciprian Porumbescu” din București în 1988, iar în 2008 a obținut titlul de doctor în muzică la Universitatea Națională de Muzică București.
Și-a început activitatea didactică în anul 1989, ca profesor la Şcoala de Muzică din Baia Mare, în perioada 1990 - 1999 a fost profesor la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria, între 1999 şi 2008 a fost lector universitar la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius, iar din 2008 era conferenţiar la aceeaşi instituţie de învăţământ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Roxi Hart 28 Jan, 2014 23:03 Domnul Conferentiar Saracescu a murit dupa o cearta cu decana numita de Epure. Dupa ce epure a fost arestat si mana lui indepartata, am sperat ca se va termina, insa hidra cu 1000 de capete nu se da dusa. Decanii numiti pe pricipiul slugarniciei, oameni santajabili ca sa fie ascultatori carora li s a permis sa si bata joc de angajatii facultatilor. In Universitatea Ovidius decanii sunt scapati de sub control fac ce vor, isi bat joc de cadrele didactice si de studenti iar conducerea formata din 2 pensionabili, oameni obositi si in varsta, ii lasa sa faca tot ce vor. Or sa urmeze si alti morti la ce tensiuni sunt iar comisia de etica si celalalte comsii lucreaza la ordin. Unde sunteti universitari, mai suntei mai existati sau v-au calcat pe cap impostorii astia! au inceput sa va omoare, ridicati capul