Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la persoane bănuite de infracțiuni economice, în trei judeţe

ro

14 Oct, 2015 08:50 876 Marime text
La această oră, 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița efectuează 12 percheziții pe raza municipiului București și a județelor Ialomița și Giurgiu, la sediile unor firme și la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și folosirea cu rea-credință a creditului societății.
Cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada 2012 -2014, în calitate de reprezentanți ai două societăți comerciale din județul Ialomița, nu ar fi înregistrat în evidențele contabile activitățile comerciale derulate. De asemenea, persoanele respective sunt bănuite că, în aceeași perioadă ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 4.000.000 de lei.
Poliţiştii pun în aplicare cinci mandate de aducere. Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale care se impun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii