Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - Percheziţii DNA la Primăria Braşov

ro

29 Jun, 2015 08:18 1768 Marime text
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins în această dimineaţă la Primăria Municipiului Braşov, pentru percheziţii într-un dosar de corupţie. Potrivit unor surse judiciare, vizat este şi primarul George Scripcaru, care ar fi acuzat de abuz în serviciu. Implicaţi în dosar mai sunt directori din Primărie şi de la CET Braşov.

Percheziţiile au loc la sediul Primăriei, în biroul primarului, la domiciliul primarului şi la sediile unor societăţi comerciale deţinute de David Mihai Ciprian şi Daniel Popescu. Prejudiciul în dosar se ridică, potrivit procurorilor, la 26 de milioane de lei.

UPDATE, ora 9.00:


Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii efectuează percheziții la sediul primăriei, biroul utilizat de George Scripcaru, cel al șefului Serviciului Investiții și al directorului executiv adjunct al Direcției Tehnice, precum și la domiciliul edilului și sediile mai multor firme, printre care și la SC RadioTeleviziunea Transilvania SRL.
 În dosar, ar fi implicat edilul George Scripcaru și ar fi vorba de abuz în serviciu în legătură cu încheierea unor contracte de vânzare-cumpărare sau prestări servicii de către anumite societăți.
 În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii