Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participare constănțeană la prima Conferință Națională de Hipoterapie

ro

08 May, 2015 08:54 954 Marime text
 
Fundația Pentru Comunitate, împreună cu MOL România organizează, pe data de 6 iunie, prima Conferință Națională de Hipoterapie. La acest eveniment vor participa specialişti şi persoane interesate în hipoterapie sau în terapii asistate de animale din Constanţa.

Scopul conferinței este promovarea activităților în curs de dezvoltare din domeniul hipoterapiei, dezvoltarea relațiilor dintre profesioniști și organizații de specialitate din țară și din străinătate, respectiv inițierea unui forum în hipoterapie.

Temele abordate în cadrul acestei conferinţe vor fi discutate de specialişti români şi străini sub coordonatorea științifică a dr. Violeta Stan, iar prezentările susţinute vor fi următoarele:

Dott.ssa Daniele Nicolas CITTERIO (Italia), Federația Italiană de Hipoterapie, Milano: Metoda de reabilitare globală cu ajutorul calului.

BOZORI Gabriella (Ungaria), Federația Maghiară de Hipoterapie, Fót: Terapiile asistate de animale, în special hipoterapia.

BALOGH Csilla (România), Asociația Hip-Tep, Aiud: Dezvoltarea proceselor cognitive cu ajutorul hipoterapiei.
Erika WEISZ (România), Asociația HorsEmotion, Timișoara: Sunt special și merit un terapeut special! Hipoterapie – o metodă de abilitare globală.

Anca Violeta BÎLBĂ (România), Asociația de Terapii Suportive Hipoterapia, Constanța: Abordarea prin terapie cu ajutorul calului a copiilor cu afecțiuni psihice.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii