Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la CNAIR. Pe drumurile naționale din județele Tulcea și Constanța se circulă fără restricții de tonaj

ro

19 Jan, 2018 10:38 1754 Marime text
Începând cu ora 10:00 au fost ridicate restricțiile de tonaj instituite pe anumite sectoare de drumuri naționale din județele Tulcea și Constanța. Astfel, la această oră, circulația este deschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe drumurile naționale din județele menționate, informează CNAIR. 
 
Circulația a fost restricționată pentru autovehiculele cu masă totală mai mare de 3,5 tone din cauza viscolului și a ninsorilor abundente.
 
Rugăm participanții la trafic aă adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, reiterăm faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulația in condiții de iarnă.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii