Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie urmărită international pentru furt de bijuterii, depistată în Craiova

ro

27 Nov, 2015 11:39 1071 Marime text
 
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au depistat, în Craiova, ieri, o femeie, de 48 de ani, care era urmărită internaţional. Pe numele acesteia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea a două infracţiuni de complicitate la infracţiunea de furt de bijuterii.  

Faptele ar fi fost comise pe teritoriul Germaniei, în cursul anului 2014, împreună cu alte persoane, iar prin aceste infracțiuni s-a creat un prejudiciu de peste 33.000 de euro. Pentru depistarea celei în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cea în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând a fi prezentată magistraţilor Curţii de Apel Craiova, în cursul zilei de astăzi, pentru dispunerea măsurilor legale.
Până la definitivarea procedurilor de predare către autorităţile din Germania, femeia a fost introdusă în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii