Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O fată de 14 ani a fost violată de un bărbat de 33 de ani, în Cernavodă

ro

01 Oct, 2015 09:35 2763 Marime text
 
Poliţia Oraşului Cernavodă a fost sesizată, duminică, prin plângere scrisă de către o fată de 14 ani, din Feteşti, cu privire la faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost agresată fizic şi obligată să întreţină raporturi sexuale, de Enică Dumitru de 33 de ani, din Cernavodă, fapta fiind comisă în imobilul acestuia din urmă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că minora a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 25 septembrie, fiind reclamată dispărută de mama sa la Poliţia Municipiului Feteşti şi a mers la domiciliul lui Enică Dumitru întrucât este prietenă cu concubina acestuia, Adriana –Valentina P. Din declaraţiile minorei şi a Adrianei –Valentina P. a reieşit faptul că în noaptea de 26 spre 27 septembrie, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, Enică Dumitru a agresat-o fizic pe minoră pe motiv că a întreţinut raport sexual cu un oaspete, respectiv Claudiu-Andrei P..

Enică Dumitru l-a agresat fizic şi ameninţat cu un cuţit şi pe Claudiu-Andrei P. care a fugit din imobil, după care şi-a continuat acţiunile violente asupra minorei, pe care a lovit-o cu pumnii şi picioarele, şi apoi a obligat-o să întreţină cu el raporturi sexuale în prezenţa concubinei.

În cauză s-a întocmit proces verbal privind consimţământul dat de minoră în prezenţa mamei sale, de a fi examinată fizic, activitate ce s-a desfăşurat la data de 28.09.2015 la SJML Constanţa.

Enică Dumitru, din Cernavodă, a fost reţinut, în data de 29 septembrie, pe bază de Ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, faptă prev. şi ped. de art. 218 alin. 1 şi alin. 3 , lit. c din C.P. şi depus în CRAP – IPJ Constanţa, iar la data de 30.09.2015, a fost prezentat Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă, fiind arestat pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii