Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Adolescentă de 14 ani, moartă la Spitalul din Constanţa Fata de 14 care s-a înecat în mamaia Nord nu a mai putut fi salvată

ro

27 Jun, 2014 09:34 3717 Marime text
O adolescentă de 14 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost cât pe ce să se înece în mare, la Mamaia, informează România Tv. Fata, împreună cu o verişoara şi o prietenă au fost salvate din larg de localnici. Cele trei fete au mers să facă o baie în mare şi au luat cu ele şi o saltea gonflabilă, însă curenţii le-au tras în larg. "Am vazut in larg cand deja le-a luat vantul salteaua, ele se zbateau in apa si fericirea a fost ca vecinul asta de aici are skyjet. A venit repede cu el in apa, a reusit si a salvat-o pe una, cealalta inghitise si nu se mai misca tare si au scos-o pescarii cu barca", a spus un martor pentru România Tv. Una din fete a fost salvată cu skijetul, celelalte două de pescarii din zonă. "Am pornit de aici, pe una am apucat-o, cealalta era cu capul in jos, fata din spate a incercat sa o ridice de par, a scapat-o, mi s-a oprit şi mie skyjet-ul", a spus salvatorul. "Copiii erau in larg, dupa care m-am dus inot dupa ei. M-am scufundat si am adus copilul la suprafata", a spus pescarul care a intervenit pentru salvarea fetei. Medicii au resuscitat-o pe adolescenta de 14 ani de două ori pe drum spre spital, însă prognosticul este rezervat. Verişoara ei a ajuns şi ea la spital, alături de cealaltă fată, însă cele două nu au avut nevoie de internare. Oamenii spun că dacă ar fi existat salvamari pe plajă, nu s-ar fi întâmplat nenorocirea. Din lipsă de fonduri, salvamarii incep să lucreze în Mamaia şi Constanţa abia de pe 1 iulie.

Update

 Fata de 14 ani a murit la spital, din nenorocire. Medicii au încercat să o resusciteze de două ori, dar eforturile lor au fost în zadar.
 
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii