Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O cântăreaţă a ameninţat că se sinucide!

ro

04 Mar, 2016 00:51 8682 Marime text
O tânără cântăreaţă de muzică populară, care nu are nici 18 ani, a reușit să-și şocheze prietenii de pe Facebook cu o fotografie în care apărea plină de tăieturi cu lama pe braţ. Înainte de fotografia cu pricina, Larisa a mai postat încă una cu mesajul „Vreau să mor. Pot?”
 
Prietenii cântăreţei au reacţionat imediat la postarea Larisei.
 

„Ce ai păţit?”

 

„Vai, tai-o de tot”

 

„Fată, eşti cu capu”

 

„Doar atât? un fleac”

 

„Mulți nu pot înțelege o persoană când se taie, omul când face acest lucru nu îl face fără un motiv, o face pentru că suferă foarte mult”, au scris câţiva dintre prietenii Larisei pe pagina de socializare.

 
Nici Larisa nu s-a lăsat mai prejos şi a început să facă glume pe seama comentariilor prietenilor, semn că i-au dispărut gândurile sinucigaşe.
 
Colegii tinerei cântăreţe povestesc, pentru gorjexclusiv.ro, că nu ar fi la prima tentativă de acest gen.
 

„Era o fată cuminte, însă de ceva timp are un anturaj cam dubios. A avut un iubit, acesta a părăsit-o şi de asta reacţionează aşa. S-a mai tăiat odată la fel ca acum, vrea să impresioneze mai mult”, a povestit o colegă.

 
Pe Facebook, eleva de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu apare cu pseudonimul „Bruneţica Ta”. Elevă în clasa 11 la secţia de Muzică, tânăra urmează şi cursurile Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu. În timpul liber, merge şi cântă la nunţi şi evenimente private.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii