Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cunoscută vedetă din România depistată în trafic sub influența alcoolului și al drogurilor. Aceasta nu avea nici permis de conducere

ro

23 Jun, 2023 12:11 2061 Marime text
Polițiști. foto: Facebook/DGPMBO cunoscută cântăreață din România a fost depistată în trafic conducât atât sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, cât și fără a deține permis de conducere valabil. 

Potrivit Brigăzii Rutiere București, la data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, au transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Conform unor surse neoficiale, este vorba despre Loredana Sachelaru, cunoscuta cântăreață Xonia. 

Citește și: 

Șofer băut și drogat, depistat pe o stradă din Constanța. Avea și permisul suspendat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii