Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis, criticat de un europarlamentar Nu poate să fie mut ca un peşte

ro

13 Mar, 2015 15:58 1938 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis este criticat pentru lipsa unei reacţii după ce Camera Deputaţilor nu a încuviinţat cererea DNA de urmărire penală a deputatului UDMR, Laszlo Borbely. Europarlamentarul Cristian Preda spune că şeful statului „trebuie trezit din somnul în care a căzut" şi „nu poate să fie mut ca un peşte", potrivit România TV.

„Regret că n-am auzit nimic dinspre preşedinte în această privinţă. Am auzit reacţii de la ambasada americană, de la ambasada Olandei şi vreau să vă spun că doar în ţările din lumea a treia reacţionează ambasadele occidentale, nu şi preşedintele. Deci cred că preşedintele trebuie trezit din somnul în care a căzut. Se întâmplă lucruri grave în România de când el a fost ales, Parlamentul este selectiv atunci când e vorba de statul de drept şi asta cred că ar trebui să-l preocupe pe domnul Iohannis. Mi se pare că nu putem lăsa să treacă asemenea lucruri fără să le clarificăm", a spus Preda, la RFI.

Europarlamentarul a arătat că „există o bătălie pentru majoritate şi trebuie spus că şi cazul Vosganian şi cazul Borbely sunt părţi dintr-un joc de putere, fiindcă acum şi Iohannis şi Ponta caută unul să câştige o majoritate, celălalt să păstreze o majoritate".



Sursa: România TV
Sursa foto: rador.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii