Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Bărbatul dispărut, găsit mort. Două bărci s-au ciocnit pe lacul Snagov Nouă persoane au fost rănite şi una este dispărută

ro

14 Jun, 2015 08:42 1685 Marime text
 
Un accident între două ambarcaţiuni s-a petrecut azi-noapte, pe Lacul Snagov. Nouă persoane sunt rănite în urma impactului puternic dintre cele două bărci şi se pare că ar fi existat şi a zecea persoană, care ar fi căzut în apă şi nu a fost găsită până acum, informează România TV.

Victimele accidentului au fost transportate la Sptalele Elias şi Floreasca, din Capitală. Ambarcaţiunile implicate în accident sunt o barcă particulară şi una aparţinând unui restaurant de pe malul lacului.

În total, nouă porsoane au fost transportate la spital, în Capitală, iar echipele de scafandri o caută şi pe cea de-a zecea, în lac, însă aceasta ar putea fi deja moartă.

Din primele informaţii, vinovat pentru producerea teribilului accident pare să fie proprietarul bărcii particulare, care ar fi navigat pe lac cu viteză excesivă, în condiţii de întuneric. Acesta ar fi lovit ambarcaţiunea restaurantului. Dealtfel, bărbatul a refuzat să facă testele de alcoolemie.

UPDATE 2, ora 12.02

Bărbatul dispărut în urma accidentului de pe Lacul Snagov a fost scos mort din apă, de scafandri. 

UPDATE 1, ora 10.55

Cele cinci victime de pe Lacul Snagov, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit, au vârste cuprinse între 28 şi 37 ani, iar persoana dispărută este un bărbat de 60 ani, a anunţat astăzi, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti, potrivit Agerpres. 

Bărbatul este căutat cu un echipaj de patru scafandri şi cu o barcă cu trei pompieri, adâncimea lacului fiind de 6 m. 

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat, potrivit Agerpres, că în urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care una „în aparenţă" nu prezenta leziuni şi a refuzat transportul la spital.

Potrivit medicului, dintre celelalte patru victime, două au fost transportate la Spitalul Elias şi două la Spitalul de Urgenţă Floreasca, toate prezentând politraumatisme. 

„Cele două victime de la Spitalul Elias au traumatisme craniocerebrale minore, fracturi de membre inferioare, inclusiv fracturi deschise. Am transportat la Spitalul Floreasca două victime, din care una în stare gravă, cu politraumatisme, traumatism craniocerebral grav, care prezenta o comă post traumatică, cu traumatism craniofacial plus fracturi de membre inferioare", a spus Opriţa. 

El a precizat că cealaltă victimă din cele două duse la Spitalul de Urgenţă Floreasca prezenta şi ea traumatism craniocerebral şi fractură deschisă de membre inferioare, fiind internată la Secţia de ortopedie. 




Sursa: România TV

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii