Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi imagini ale accidentului aviatic de pe Siutghiol Cel de-al doilea clip va fi difuzat luni, 29 decembrie

ro

26 Dec, 2014 11:33 2759 Marime text


























Noi imagini filmate din dronă, la scurt timp după prăbuşirea elicopterului SMURD în lacul Siutghiol, vor fi date publicităţii în ziua de luni, 29 decembrie 2014.

Claboo Media a recuperat şi filmuleţul nr. 2 din dispozitivul aflat în posesia anchetatorilor tragediei.

„Luni, 29 decembrie, vom publica pe canalul nostru de YouTube şi cel de-al doilea clip pe care l-am recuperat din drona care a filmat tragedia din Mamaia in care a fost implicat elicopterul SMURD“, a anunţat Claboo Media. Bogdan Dumitru, autorul filmărilor cu drona de la înălţimea de 64 metri, a vizionat imaginile recuperate. „În al doilea film se vede clar ceva pe coada elicopterului prăbuşit. Se vede clar cum o siluetă se mişcă de la stânga spre dreapta. Apare, se mişcă şi dispare“, descrie Bogdan.

Bogdan Dumitru, autorul filmărilor cu drona de la înălţimea de 64 metri, a vizionat imaginile recuperate. „În al doilea film se vede clar ceva pe coada elicopterului prăbuşit. Se vede clar cum o siluetă se mişcă de la stânga spre dreapta. Apare, se mişcă şi dispare“, descrie Bogdan. Drona Phantom 2 Vision de culoare albă aparţinând Claboo Media, care a survolat lacul Siutghiol la scurt timp după prăbuşirea elicopterului SMURD şi care dispăruse fără urmă, a fost recuperată. Dispozitivul, cu informaţii importante pentru anchetă, a intrat în posesia Poliţiei. Dispariţia dronei s-a petrecut inexplicabil, după ce dispozitivul a înregistrat imagini cu supravieţuitorul care striga după ajutor, agăţat de coada aparatului de zbor. Pe cardul dispozitivului există două înregistrări video şi două fotografii.

Sursa: Adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii