Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niall Horan, de la One Direction, are un fan club la Constanţa!

ro

09 Sep, 2015 15:43 1687 Marime text
Niall Horan este unul dintre membrii formaţiei de succes One Direction. Niall James Horan s-a născut pe 13 septembrie 1993 (21 de ani) în Mullingar, Westmeath, Irlanda, fiind fiul lui Maura Gallagher și Bobby Horan. Adică peste câteva zile el va împlini 22 de ani.
 
Niall are un frate mai mare pe nume Greg. După ce părinții lor au divorțat în 1998, Niall și Greg au trăit între cele două case pentru câțiva ani, iar în cele din urmă au decis să locuiască cu tatăl lor în Mullingar. Horan a studiat la Coláiste Mhuire, un liceu catolic de băieți, unde a făcut parte din corul școlii alături de care cânta în preajma Crăciunului.

Înainte de a participa la The X Factor, Niall a cântat în țara natală, inclusiv un act de sprijin pentru Lloyd Daniels la Dublin. El a învățat să cânte la chitară încă din copilărie. Horan a declarat că este fan al muzicii swing și rock, citând artiști și formații precum Frank Sinatra, Dean Martin, Michael Bublé, Eagles, Bon Jovi și The Script.
 
Duntem convinşi că toate aceste amănunte sunt cunoscute de membrii unui fan club Niall Horan, format în Constanţa. Ei bine, tinerii care s-au declarat fani Niall au vrut să-i facă acestuia o surpriză, în faţa unui mall constănţean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii