Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mor îngeri în spitale de atâta nepăsare” Braşovenii au ieşit în stradă

ro

03 Nov, 2015 19:35 1233 Marime text
În această seară, pe lângă protestele ce au loc în Piaţa Universităţii, se desfăşoară un protest şi în fața sediului Prefecturii din Braşov. Organizatorul este un tânăr care îi cheamă în stradă pe cei care i-a emoţionat drama care a lovit familiile tinerilor care au murit în clubul Colectiv.
 
La ora 19.10, în jur de 500 de brașoveni protestau în centrul orașului. Aceștia scandează „România, trezește-te!”, „Nu stați la balcoane că muriți de foame” și „Mor îngeri în spitale de atâta nepăsare”, potrivit mytex.ro. Cel care a organizat protestul a chemat lumea în stradă cu următorul mesaj: „Ieșim în stradă să cerem demisia corupților din cauza cărora au murit deja prea mulți oameni in ultimele două săptămâni sau stăm în casă la căldurică și suntem eroi DOAR pe Facebook?

Eu ies, dacă strâng cinci-şase oameni. Iar dacă fiecare din cei cinci-şase mai conving cinci-şase prieteni/colegi/vecini/rude că e important să îți strigi părerea în stradă, eu zic că vocile noastre se vor face auzite în etajele superioare ale societății noastre.
Evenimentul ăsta e facut pentru marți, pentru a respecta Doliul Național care se încheie luni”, a scris tânărul pe o reţea de socializare.
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii