Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miting împotriva modificării Codului Penal

ro

21 Dec, 2013 20:10 2747 Marime text
Circa 3000 de persoane iau parte, în această seară, la un nou miting în Bucureşti împotriva modificării Codului Penal.
Coloana de manifestanti a ajuns, la ora postării ştirii, în fata Guvernului unde jandarmii au format un lanţ de protecţie.
Pagina de Facebook "Uniţi Salvăm" - vocea neoficială a comunităţii ce protestează faţă de proiectul minier de la Roşia Montană şi faţă de începerea proiectelor privind gazele de şist - a anunţat un nou protest împotriva modificărilor aduse la Codul penal, azi, 21 decembrie, de la ora 18.00, în Piaţa Universităţii din Capitală.

În plus, participanţii au fost îndemnaţi să aprindă o lumânare pentru eroii căzuţi în Revoluţia din Decembrie '89. Protestul este intitulat "21-22 vrem democraţia înapoi".

Pe Facebook şi-au anunţat prezenţa la eveniment circa 900 de persoane.
Totodată, pe pagina de Facebook "Neam trezit" s-a anunţat un protest asemanător la care şi-au anunţat prezenţa 5.200 de persoane.
sursa text si foto: hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dani 27 Dec, 2013 15:02 e absurd ca prin parlament trec legi care scutesc parlamentarii de orice raspundere in fata oricui, dar cand e vorba de legi bune, utile pentru tara, cum e legea minelor, care ar scapa oamenii de saracie si somaj, acelea nu trec...