Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Cum comentează şefa ANT Mirela Matichescu - Demisionez din funcția de vicepreședinte al ANT (document)

ro

27 Oct, 2015 15:17 2494 Marime text
Mirela Matichescu a demisionat, astăzi, din funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Turism (ANT), după trei ani de activitate, informează Agerpres.

„Pur și simplu este o decizie personală. Consider că timp de trei ani de zile mi-am făcut treaba în slujba ANT și a tot ceea ce a însemnat industria turistică. Și mă refer la societăți comerciale, hotelieri, agenții de turism, asociații profesionale, și nu în ultimul rând la cei peste 156.000 de angajați din această industrie pentru care m-am luptat să aibă o viață mai bună, să le reducem taxele și impozitele, să le creștem calitatea serviciilor. Consider că am făcut destule în acești trei ani de zile și trebuie să schimb în acest moment proiectul profesional. Încă nu știu care va fi următorul meu proiect. Am nevoie de o perioadă de gândire, am mai multe opțiuni. Clar, vreau să vin în continuare în sprijinul mediului de afaceri și al angajatului', a spus Mirela Matichescu.

Mirela Matichescu a fost numită vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale pentru Turism, pe 19 februarie 2013. Matichescu a exercitat, începând din septembrie 2014, funcția de președinte al instituției, până la numirea unui conducător al Autorității, conform legii.

UPDATE 2, ora 16.10

În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza CV-ul Mirelei Matichescu, aşa cum a fost el disponibil pe site-ul ANT.

UPDATE 1, ora 15.49

Noul președinte al ANT, Anca Pavel-Nedea, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că apreciează munca depusă de Mirela Matichescu la ANT. „Mi-ar fi plăcut să colaborez cu ea. Era o veste bună să putem face echipă. Apreciez munca depusă de Mirela Matichescu. Am discutat decizia ei, care este una personală”, a precizat Anca Pavel-Nedea. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii