Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de artificii nedeclarate confiscate în PTF Constanţa Sud Agigea

ro

23 Feb, 2015 11:42 933 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali, descoperind într-un container sosit în PTF Constanţa Sud Agigea din China 4.400 de artificii nedeclarate cu o valoare de aproximativ 88.000 lei.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul P.T.F. Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Ilfov.

În urma controlului au fost identificate 4.400 bucati de materiale pirotehnice care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară, cu o valoare de aproximativ 88.000 lei.

Întreaga cantitate de marfă a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră i-au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român, cu vârsta de 56 ani, cu domiciliul în Bucureşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „folosire de acte nereale faţă de autoritatea vamală”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 272 din Legea 86/2006.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii