Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Memoria ZIUA de Constanța. 7 martie 2013 Nicușor Constantinescu și femeia eterna poveste

ro

07 Mar, 2016 16:19 2105 Marime text
Acum trei ani, exact pe 7 martie 2011, la Cazinoul din Constanţa, tot în paragină, desigur, dar cu trei ani mai tânăr, se organiza o expoziţie de artă românească.
 
Au fost prezentate peste 40 de opere de patrimoniu, semnate, printre alţii, de Grigorescu, Pallady, Baba, Băncilă şi Petraşcu. Evenimentul este organizat de Galeriile de Artă Artmark.
La deschiderea expoziției au fost prezenți Nicușor Constantinescu, pe atunci președinte al CJC, Decebal Făgădău, pe atunci viceprimar al Constanței în subordinea lui Radu Mazăre, Virgil Coman pe atunci director al Serviciului Județean al Arhivelor Naționale ca și acum de altfel.
Au vorbit acolo în fața celor ce-i ascultau ce au crezut că știu mai bine după care au trecut la privit. Femei pictate.
 
Să nu uităm spusele lui Făgădău
Prezent la eveniment, viceprimarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a declarat că îşi doreşte ca astfel de expoziţii să fie organizate cu regularitate. „Îi mulţumesc lui Alexandru (Alexandru Bâldea-fondator Artmark) pentru că a acceptat să pornim împreună la drum, este ceea ce ne dorim în momentul de faţă, să creştem vizibilitatea proiectelor noastre, să creştem vizibilitatea Cazinoului, dincolo de patimi şi lupte politice şi să-l vedeţi aşa cum este şi, lucrul cel mai important, aşa cum va fi”, a precizat edilul.

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii