Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momentan rămân în arest preventiv Vești proaste pentru Mazăre și Strutinsky de la Curtea Supremă

ro

27 May, 2015 22:03 1898 Marime text
 
Radu Mazăre și Sorin Strutinsky rămân în arest preventiv. Decizia este definitivă și a fost luată de Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
În cazul lui Strutinsky, judecătorii i-au respins contestația formulată împotriva deciziei prin care i s-a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv cu a controlului judiciar.
 
În cazul lui Mazăre, Curtea Supremă a admis contestația procurorilor DNA, iar la rejudecare a respins cererea fostului primar al Constanței de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.
 
Mâine, tot la Înalta Curte se va judeca, începând cu ora 09.00, contestația DNA-ului formulată împotriva deciziei prin intermediul căreia Radu Mazăre și Sorin Strutinsky li s-a înlocuit măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu.
 
Această măsură preventivă a fost luată de judecătorii Curții Supreme după ce au respins cererea DNA-ului de prelungire a arestului preventiv în dosarul celor doi.

Decizia de mâine va fi definitivă. În cazul în care se va menține arestul la domiciliu față de Mazăre și Strutinsky, aceștia ar putea ajunge mâine seară acasă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii