Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Martori ai tragediei din Clubul Colectiv vor fi audiați la Poliția Capitalei

ro

02 Nov, 2015 10:41 887 Marime text
Martori ai tragediei de la Clubul Colectiv vor fi audiați astăzi la Poliția Capitalei, după ce procurorii vor dispune acest lucru, au anunțat, pentru Agerpres, surse din DGPMB. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a preluat de la Parchetul Capitalei ancheta în cazul incendiului de la Clubul Colectiv.
"Considerentele care au stat la baza preluării au vizat caracterul complex al cauzei determinat de împrejurările în care s-a produs incendiul, de urmările grave ale acestuia și constatând că pentru finalizarea urmăririi penale este necesar a se efectua o multitudine de acte de urmărire penală cu implicarea unor structuri centrale ale altor autorități, fiind necesară și alocarea de resurse logistice suplimentare", anunța sâmbătă, printr-un comunicat de presă, Parchetul General.
O echipă de procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică - Biroul de criminalistică efectuează, împreună cu efective de polițiști de la IGPR - DIC și Serviciul Omoruri din DGPMB, cercetări la fața locului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii