Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărfuri în valoare de aproximativ 650 000 lei confiscate de inspectorii vamali din Constanţa

ro

24 Nov, 2016 12:42 1571 Marime text
Imagini pentru inspectori vamali constantaInspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa sud au retinut, ieri, în vederea confiscării 130 000 bucăţi prosoape bbc, urmare a controlului de specialitate efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială  cu sediul în Bucureşti.

Autoritatea vamală a sancţionat societatea importatoare cu amendă  contravenţională în cuantum de 5.000 lei.
           
Astfel, ieri, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa sud, actionând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amănunţit asupra  unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti.

Urmare controlului fizic de specialitate efectuat, inspectorii vamali au constatat diferenţe  între  mărfurile existente şi cele menţionate în declaraţia vamală, identificând  130 000 bucăţi prosoape bbc, tip eponge ( diverse mărimi), în plus faţă de mărfurile declarate,  valoare totală  a acestora, dacă ar fi fost comercializate, fiind de aproximativ  650 000 lei.

Conform legislaţiei în vigoare, reprezentanţii autorităţii vamale au sancţionat societatea comercială cu amendă contravenţională în valoare de 5000 lei, iar bunurile au fost reţinute în vederea confiscării.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii