Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat de arestare preventivă pe numele femeii suspectate că a împinsă o tânără în fața metroului. Victima a murit pe loc

ro

13 Dec, 2017 21:57 1018 Marime text
Magdalena Șerban, femeia de 36 de ani care a împins o tânără pe linia de metrou în stația Dristor I, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, informează Agerpres.ro
  
Decizia Tribunalului București nu este definitivă, însă este executorie, astfel încât Magdalena Șerban va fi dusă în arest.
 
Reamintim că, la data de 13.12.2017, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatei Ş.M. pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor.
 
Totodată, s-a dispus reţinerea inculpatei pentru o perioadă de 24 de ore.
 
Din investigațiile efectuate procurorii au stabilit următoarele:
 
- la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie;
 
- la data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata ş.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul; urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite.
 
În cursul acestei zile, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatei pe o durată de 30 de zile.
 
Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B.
 
”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” - au transmis procurorii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii