Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama sa, acuzată de influenţarea martorilor Un tânăr a fost arestat după ce a provocat un accident şi a fugit

ro

11 Sep, 2015 23:29 1059 Marime text
 
Un tânăr din Câmpulung Moldovenesc a fost arestat, după ce a provocat un accident și apoi a fugit. Mama sa este cercetată sub control judiciar pentru că a încercat să influențeze martorii să declare că ea a fost la volan, potrivit B1 TV.

Pe 30 august, tânărul a intrat cu mașina pe care o conducea într-un autoturism condus de o femeie din Republica Moldova. El a condus cu viteză și nu a păstrat distanța corespunzătoare de mers.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat într-un stâlp al reţelei electrice şi într-o maşină staţionată, iar o femeie din Ucraina, aflată în autoturismul condus de moldoveancă, a fost rănită, necesitând îngrijiri medicale.

Tânărul a părăsit locul accidentului, dar a fost identificat de polițiști. El este acum cercetat pentru părăsirea locului accidentului sau modificarea ori ştergerea urmelor acestuia.

Anchetatorii susțin că mama șoferului a mers la locul accidentului, a vorbit cu martorii și le-a promis că le dă bani dacă susțin declarații mincinoase, astfel încât organele de cercetare să nu știe că fiul ei este vinovat pentru producerea accidentului.

Femeia a declarat în scris că ea se afla la volan și ea a produs accidentul și semnat declaraţia de consimţământ pentru prelevare de mostre biologice - alcoolemie, încercând să ducă în eroare organele de cercetare penală.

Mama și fiul au fost reținuți joi după-amiază, iar tânărul a fost arestat preventiv de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.



Sursa: B1 TV
Sursa foto: ziarebotosani.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii