Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Constanța. Mai mulți minori suspectați că atacau și tâlhăreau oameni pe stradă, cercetați de polițiști. Doi au fost arestați preventiv

ro

13 Oct, 2017 10:00 1300 Marime text
Un adolescent de 14 ani, bănuit de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie calificată, reținut de polițiștii constănțeni
 
Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni contra patrimoniului, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța l-au depistat pe Ș.M. de 14 ani, din Constanța, bănuit de săvârșirea faptelor.
 
Astfel, în perioada 25 august – 5 octombrie a.c., minorul în cauză, alături de alți trei minori, S.M. de 16 ani (cercetat în stare de arest preventiv), I.M. de 13 ani și M.M. de 12 ani (ambii cercetați în stare de libertate), ar fi săvârșit patru fapte de tâlhărie calificată, o faptă de tâlhărie, trei fapte de complicitate la tâlhărie calificată și una de complicitate la tâlhărie, pe raza municipiului Constanța, asupra a 5 femei și 4 bărbați.
           
Prejudiciul de aproximativ 2.200 lei a fost recuperat în proporție de 10% și predat persoanelor vătămate.
           
Polițiștii constănțeni l-au reținut pe Ș.M., pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 13 octombrie a.c., va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Minorul în cauză a fost prezentat, în această după-amiază, Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus in arestul I.P.J. Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii