Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magia sărbătorilor a cuprins Liceul teoretic „Lucian Blaga“

ro

07 Dec, 2016 09:44 2363 Marime text
La Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ Constanța, s-a desfășurat o activitate de voluntariat intitulată  sugestiv „Magia Sărbătorilor de iarnă“ ce face parte din campania socială SNAC (Strategia Națională de Acțiune Comunitară). Întreaga activitate a fost coordonată de directorul instituției, prof. Iuliana Linea.

Părinții și elevii liceului și-au luat în serios rolul de ajutoare ale lui Moș Crăciun și au achiziționat cadouri pentru 73 de copii din Centrul de plasament „Cristina“. Darurile au inclus patru brazi artificiali cu instalațiile de lumini, cutii de bomboane, 80 de Moși Crăciuni din ciocolată și 73 de seturi de pantaloni și bluze de pijama.  
Cadourile at fost aduse la centru de opt liceeni însoțiți de directorul adjunct, prof. înv. primar Alina Dinu și de prof. înv. primar Irina Gigea. Odată ajunşi, împreună cu copiii, au împodobit brazii, au cântat colinde și au adus bucurie și zâmbete pe chipul micuților, convinși că, a face tot ce îți stă în putință pentru a îmbunătăți calitatea vieții celor mai puțini norocoși, este o satisfacție sufletească.

 „Apreciez, în mod deosebit, implicarea părinților și a elevilor care sunt sensibili la suferința fizică și lipsa de afecțiune a copiilor din Centrul de plasament ,,Cristina”. Consider că aceste mici cadouri nu pot suplini lipsa de căldură sufletească venită din partea părinților, însă pot aduce alinare și bucuria că alți semeni se gândesc la ei și le dăruiesc, necondiționat, din sufletul lor”, a spus prof. Iuliana Linea, directorul liceului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii