Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
02:47 20 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Klaus Iohannis și Peter Friedrich au abordat tema migrației

ro

09 Sep, 2015 20:33 748 Marime text
 
Președintele României, Klaus Iohannis, a primit astăzi la Palatul Cotroceni o delegație a landului federal german Baden-Wurttemberg.
 
Această delegație a fost condusă de ministrul pentru Bundesrat, Afaceri Europene și Afaceri Internaționale al landului, Peter Friedrich, cu care a discutat, și despre problema migrației printre altele.
 
În cadrul întrevederii au fost subliniate relațiile speciale dintre România și landul Baden-Wurttemberg și interesul pentru consolidarea acestora, potrivit Administrației Prezidențiale.
 
„A fost evidențiat rolul pe care îl are în acest sens, îndeosebi în planul relațiilor economice, Comisia Guvernamentală Mixtă România — Baden-Wurttemberg. De asemenea, au fost reliefate colaborarea foarte bună în proiectele din cadrul Strategiei Europene pentru Regiunea Dunării și dorința intensificării cooperării în domeniul pregătirii profesionale duale din România”, potrivit Administrației Prezidențiale.
 
De asemenea, oficialii au discutat și evoluțiile actuale la nivel european, făcând referire în primul rând pe o problemă actuală, cea a migrației.Sursa foto: mondonews.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii