Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iubita tânărului interpret de muzică populară găsit mort, distrusă de durere. Ce mesaje a primit fata de la prieteni

ro

02 Jan, 2018 18:34 1900 Marime text
Prietena lui Sergiu Curcă, tânărul interpret (22 de ani) de muzică populară găsit spânzurat în locuinţa sa din oraşul Lipova, judeţul Arad, este distrusă de durere.
 
Pe Facebook tânăra și-a schimbat fotografia de profil, cu o imagine complet neagră, de doliu  iar mesajele de condoleanțe ale prietenilor săi au curs.
 
Iată câteva dintre mesaje:
 
Îmi pare rău pentru pierderea ta. De acolo de Sus te veghează și o parte din el va rămâne mereu lângă tine. Condoleanțe!
 
Doamne, Alina… Nici nu știu ce să spun, decât condoleanțe și putere de la Dumnezeu să treci peste… Dumnezeu să-I odihnească sufletul în pace!
 

Condoleanțe! Dumnezeu să te întărească și să îți călăuzească pașii!


Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit luni după masă, în jurul orei 15:30, se pare, de către tatăl său, scrie specialarad.ro.
 
Conform primelor date, solistul de muzică populară s-ar fi spânzurat de mânerul ușii din camera sa cu un cordon provenit de la o haină.
 
Potrivit acelorași surse tânărul a lăsat un bilet către cei apropiați în care i-ar fi îndemnat să-l conducă pe ultimul drum și să-l uite.
 
“Tânărul s-a sinucis, nu există alte suspiciuni. Poliţiştii se află la faţa locului pentru a face cercetări”, arată reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.
 
Tânărul care s-a sinucis în prima zi din anul 2018 făcea parte şi din Ansamblul Folcloric de Cântece şi Dansuri Lipova.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii