Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Țiriac i-a propus un parteneriat Simona Halep comparată cu celebrul Roger Federer

ro

15 Jun, 2014 18:14 2566 Marime text
Ion Ţiriac a transmis cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep. O numește „superstar” și o compară cu celebrul Roger Federer.

Cunoscut pentru faptul că l-a reprezentat pe Boris Becker, Ion Țiriac este gata să facă acelaşi lucru şi pentru Simona Halep.

Țiriac a spus că tenismena din Constanța are numărul său de telefon. „Ea ştie că sunt pregătit să o ajut oricând cu mare placere... Are un simţ al jocului foarte dezvoltat”, a mai declarat Ion Ţiriac, potrivit activenews.ro.

Cât privește confruntarea cu Șarapova, Țiriac susține: „Rusoaica are în vocabularul ei toate trick-urile care s-au inventat în tenis de către Năstase şi de McEnroe şi de Ţiriac. Simona Halep e atât de tânără şi o să înveţe, nu neapărat atâtea trick-uri. Simona nu e caracterul care să înceapă să utilizeze aşa ceva, dar ca să contracareze nişte situaţii în care Şarapova trage de timp, ar trebuie să înveţe să spună, mă scuzaţi, şi să meargă şi la gard să respire puţin, şi când e gata să servească, iar să se întoarcă şi iar mă duc, până când arbitrul pune lucrurile în ordine. Rusoaica e o mare jucătoare, dar Halep e o jucătoare specială! Şi poţi să o compari cu fluiditatea lui Federer, cântă la pian şi se mişcă în teren, are o altă viziune a mingii”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii