Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update Inundaţii în Mamaia şi Constanţa

ro

31 Jul, 2013 14:24 1918 Marime text
În urma ploilor torenţiale de astăzi, la dispeceratul societăţii RAJA SA Constanţa s-au primit 11 reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal. Sesizările au venit din zona Centrală - străzile IG Duca şi Constantin Brătescu, staţiunea Mamaia din zona hotelurilor Elegance şi Central, cartierul Tomis Nord - străzile Cutezătorilor şi Fragilor, cartierele Coiciu şi Palas.

Urmare a avertizărilor meteo, privind atenţionările de Cod Galben cu vânt în rafale, averse de ploaie şi descărcări electrice, la nivelul SC RAJA SA s-a activat de ieri Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, în cadrul căruia au fost constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare pentru a asigura buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare.

Update: În intervalul 14.20 - 15.00, la dispeceratul societatii RADA SA Constanţa s-au mai primit 4 reclamatii: doua de pe bulevardul 1 Mai si doua din zona Peninsulara - str. Calatis. Toate sesizarile primite au vizat sistemul de canalizare stradal. Echipele de interventie RAJA au raspuns la toate solicitarile primite, la ora actuala toate reclamatiile fiind in curs de rezolvare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii