Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident grav în faţa Palatului Elysee! Un şofer a lovit intenţionat o poliţistă, în faţa reşedinţei preşedintelui Hollande

ro

15 Jan, 2015 10:02 1741 Marime text
Incident Grav în faţa Palatului Elysee! Un şofer a lovit intenţionat o poliţistă, în faţa reşedinţei preşedintelui Hollande . 

Un şofer a accidentat o poliţistă în faţa reşedinţei preşedintelui francez Francois Hollande, informaează Le Parisien. Incidentul a avut loc noaptea trecută, la intersecţia străzilor Duras cu Faubourg Saint-Honoré. Potrivit martorilor, şoferul unui Renault Clio negru a intrat în mod intenţionat în poliţistă. Aceasta a fost dusă de urgenţă la spital şi se află sub observaţie.
 
Un reporter al BFM TV a declarat că maşina se afla pe sensul de mers interzis şi că două persoane au fost arestate. Potrivit informaţiilor apărute în presă, nu se ştie dacă incidentul are legătură cu aceste atacuri.
 
Incidentul are loc în momentul în care Franţa se află în maximă alertă de securitate după o săptămână de violenţe în capitală, în care 17 persoane au fost ucise în atacurile a trei militanţi islamişti.  
Sursa: jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii