Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu în Bucureşti. 50 de persoane, evacuate

ro

30 Nov, 2017 11:49 1431 Marime text
Pompierii au acționat noaptea trecută, în jurul orei 2,30, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un apartament situat la etajul 1 dintr-un bloc de locuințe de pe bulevardul Râmnicu Sărat, a anunțat joi dimineață purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Adrian Marin.

Potrivit sursei citate, din cauza degajărilor mari de fum ce au inundat casa scării și care puteau cuprinde și apartamentele de la etajele superioare, au fost constituite, în mod prioritar, echipe de căutare-salvare pentru evacuarea tuturor persoanelor surprinse.

Au fost evacuate 50 de persoane, printre care zece copii. Numai trei dintre persoanele evacuate au fost transportate la spitale: un bărbat cu arsuri pe mâini și față la spitalul Bagdasar, o femeie cu atac de panică la spitalul Sf. Ioan și o fetiță de aproximativ 4 ani, ușor expusă la fum, a fost dusă la spitalul Marie Curie.

La fața locului au acționat trei autospeciale de stingere, cinci ambulanțe SMURD, o mașină de descarcerare și Detașamentul Special de Salvatori.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii