Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini șocante în grădinița privată din Constanța unde a izbucnit astăzi un scandal (video)

ro

02 Jun, 2014 21:16 4201 Marime text
Potrivit informațiilor deținute de cotidianul ZIUA de Constanța, părinţii care au copiii la Centrul de educaţie şi dezvoltare timpurie „Micul regat“ din Constanţa le acuză pe una dinte directoare şi pe o îngrijitoare că au săvârşit acte de violenţă asupra micuţilor.

În acest sens există şi probe video, susţin surse judiciare. Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Purtătorul de cuvânt la Inspectoratului Şcolar Judeţean, Cristina Ivan, a precizat că respectivul centru este privat şi nu are autorizaţie de funcţionare.

Scandalul a izbucnit în momentul în care părinții au vizionat imaginile surprinse de camerele de luat vederi. La început, procurorii constănțeni au fost sesizați de mama unui copil. Astăzi, mai mulți părinți și-au dat întâlnire pentru a sesiza autoritățile. Ei acuză violențe asupra copiilor. Până acum trei îngrijitoare au fost concediate. Printre acestea, care sunt acuzate de rele tratamente aplicate minorilor, se numără și soția unui preot. Culmea este că directoarea grădiniței le-a angajat și un avocat.

România Tv prezintă imaginile surprinse pe camerele de luat vederi pe care le puteți viziona în fimulețul de mai jos.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii