Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali renunţă la Steaua dacă nu ia titlu şi investeşte în Viitorul lui Hagi

ro

05 May, 2015 10:33 1014 Marime text
 
Gigi Becali pregăteşte o mare surpriză dacă Steaua nu ia titlul, apoi nu se califică în grupele Ligii Campionilor. Finanţatorul „roş-albaştrilor" se gândeşte să-i vândă pe fotbaliştii care au oferte, apoi să se ducă lângă Gică Hagi, ca finanţator la Viitorul.

Steaua lui Gigi Becali ar putea să devină în curând doar o amintire pentru fotbalul românesc. Surse apropiate echipei campioane spun că Becali aşteaptă să vadă ce performanţe vor reuşi „roş-albaştrii" în acest campionat pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul clubului.

Dacă va lua titlul şi va reuşi să intre în grupele Ligii Campionilor, Gigi Becali va continua cu actuala echipă. Dacă nu, finanţatorul se pare că ar fi hotărât să-i vândă pe toţi fotbaliştii de valoare pentru a-şi recupera o parte din investiţia făcută în ultimii ani, apoi, cu jucătorii rămaşi, se va duce să îl ajute pe Gheorghe Hagi la Viitorul.

„Gigi Becali are o datorie morală acum faţă de Gică Hagi, după ce l-a ajutat pe perioada detenţiei. A cunoscut tot ce înseamnă Viitorul în această perioadă şi i-a plăcut foarte mult cum se lucrează, dar şi colectivul de acolo. Intenţionează să îl ajute pe Hagi", a povestit o sursă ziarulring.ro, potrivit România TV.

Legat de acest zvon, Dumitru Dragomir crede că Becali şi Hagi ar face o echipă bună.

„Ce a făcut Hagi la Viitorul nu a făcut nimeni în fotbalul românesc. Gică Hagi a realizat totul pe banii şi pe nervii lui, nu ca alţii- pe banii altora. Este posibil ca Gigi Becali să se ducă la Viitorul şi să-l ajute pe Hagi pentru că nu mai are nici palmares, nici stemă la Steaua. Amândoi ar face un cuplu foarte bun, dar, atenţie, lui Gigi Becali nu-i place să piardă. Dacă Becali se duce acolo, o face campioană pe Viitorul", a comentat, Dumitru Dragomir. 


Sursa: România TV


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii