Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Karam, patronul restaurantului Beirut din Constanţa, rămâne sub control judiciar

ro

26 Nov, 2015 17:44 1336 Marime text
 
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis, astăzi, menţinerea măsurilor controlului judiciar luate faţă de George Karam şi Constantin Pavel. Decizia nu este definitivă.

Soluţia pe scurt: „În baza art. 348 alin. 1 rap. la art. 207 C.p.p. constată legalitatea şi temeinicia măsurilor controlului judiciar, luate faţă de inculpaţii Karam George () şi Pavel Constantin () pe care le menţine, măsura fiecăruia dintre inculpaţi, urmând a fi verificată sub aspectul legalităţii şi temeiniciei până la data de 24.01.2016. Respinge cererea de revocare a măsurii controlului judiciar, formulată de către inculpatul Pavel Constantin, ca neîntemeiată. Măsurile dispuse se comunică organului desemnat cu supravegherea“. 

Reamintim că George Karam este acuzat de două infracţiuni de distrugere din culpă, una în formă agravată, de infracţiunea de neluare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, de infracţiunea de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale ale existenţei acestora - formă agravată, de infracţiunea de complicitate la abuz în serviciu, de infracţiunea de construire fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, de infracţiunea de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi de 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.
 
Restaurantul Beirut din Constanţa a fost distrus într-un incendiu, în data de 5 aprilie 2014. Atunci şi-au pierdut viaţaIoana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii