Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galatasaray îl vrea pe Hagi ca antrenor

ro

04 Oct, 2014 15:38 2026 Marime text
Clubul Galatasary a anunțat că nu mai vrea să îl păstreze pe tehnicianul Cesare Prandelli. Cea mai bună soluție pentru înlocuirea tehnicianului este considerat Gheorghe Hagi, scrie Mediafax, citând  tuttomercatoweb.it

"Galatasaray îi oferă puţine şanse lui Cesare Prandelli. Fostul antrenor al naţionalei Italiei nu a avut un impact pozitiv, iar echipa nu a progresat. Sunt contacte indirecte cu Valeri Karpin pentru succesiune, dar nu este o pistă uşoară. Aşa că prima soluţie este Gheorghe Hagi. Dacă Prandelli pleacă, la Galatasaray va sosi Hagi", a notat sursa citată.

Pandelli a preluat conducerea tehnică a formaţiei Galatasaray în această vară. După patru etape, echipa ocupă locul 5 în campionat, cu şapte puncte, la trei puncte de liderul Akhisar Belediye.
 
Gheorghe Hagi, care în prezent este manager tehnic la FC Viitorul, a mai antrenat pe Galatasaray de două ori şi a mai fost ofertat de gruparea din Istanbul. În sezonul 2004-2005, el s-a aflat pe banca tehnică a formaţiei Galatasaray, cu care a câştigat CupaTurciei, singurul trofeu din cariera lui de antrenor. În octombrie 2010, Hagi şi-a început al doilea mandat la Galatasaray, unde a stat până la 25 martie 2011.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii