Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galatasaray Istanbul, distincții pentru Gheorghe Hagi cu ocazia împlinirii a 100 de ani a Republicii Turce (GALERIE FOTO)

ro

01 Nov, 2023 15:29 8673 Marime text
 
Reprezentanți ai Galata TV și oficiali ai clubului turc Galatasaray Istanbul, la care Gheorghe Hagi a făcut istorie ca jucător și pe care l-a și antrenat, au venit la Constanța, vizitându-l pe Hagi la Academia Hagi, de la Ovidiu.
 
Oaspeții i-au oferit managerului tehnic al campioanei României, Farul Constanța, un tricou semnat de jucătorii multiplei campioane a Turciei, precum și o plachetă cu ocazia împlinirii a 100 de ani a Republicii Turce, pentru contribuția adusă la performanțele clubului turc.
 

O echipă de la Galatasaray TV, Sport Cell, dar și oficiali ai multiplei campioane a Turciei au fost în vizită, astăzi, la Baza Sportivă a Academiei Hagi. Aceștia au discutat cu managerul tehnic Gheorghe Hagi, care le-a prezentat facilitățile pe care le oferă clubul nostru, dar și proiectele pe care cea mai puternică Academie din țară le desfășoară. S-a discutat, de asemenea, despre ce a însemnat perioada petrecută la Galatasaray, dar și despre mentalitatea care a dus la câștigarea titlului de către Farul. La finalul întâlnirii, la care a participat și președintele Academiei Hagi, Paul Peniu, Galatasaray i-a oferit managerului Gheorghe Hagi, prin Riza Morova, membru în Consiliul Director și purtător de cuvânt al clubului, un tricou cu semnăturile jucătorilor de la Galatasaray, precum și o plachetă omagială cu ocazia împlinirii a 100 de ani a Republicii Turce, pentru toate contribuția adusă la cele mai mari performanțe din istoria clubului turc, se arată pe site-ul oficial al Farului.  

Întotdeauna o plăcere! Astăzi am primit, la Academia Hagi, vizita lui Galatasaray TV, ocazie de a rememora multe din momentele speciale petrecute la echipa "Cim Bom-Bom". Mulțumesc Galatasaray pentru tricoul semnat de jucători și placheta oferită cu ocazia centenarului Republicii Turce. Mult succes în campionat și Champions League!, este mesajul lui Gheorghe Hagi.


Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Citește și:


„Profesorul de fotbal... Legenda noastră...“
Galatasaray Istanbul, mesaj de ziua de naștere a lui Gheorghe Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii