Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forumul educaţional Magister, la Universitatea „Andrei Şaguna” din Constanţa

ro

29 Apr, 2014 15:58 4050 Marime text
La Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța a avut loc ieri, 28 aprilie, Forumul Educațional MAGISTER, organizat de Inspectoratul Școlar Județean, Casa Corpului Didactic, SIVECO România și Editura NICULESCU.

Forumul a fost dedicat  profesorilor de limba și literatura română și celor de matematică, nivel de gimnaziu și de liceu, din județul Constanța.
Prima parte, conferința „Cultura digitală în şcoala secolului XXI”, s-a desfăşurat în plen, cu circa 300 de participanți, şi a fost susţinută de lectori de prestigiu de la SIVECO România. Au urmat demonstraţii practice cu manuale digitale interactive şi multimedia care ajută elevii să-şi folosească abilităţile digitale pentru aprofundarea materiilor de studiu, iar pentru profesori reprezintă o evoluţie radicală a metodelor de predare, se menţionează într-un comunicat de presă.



A doua parte a forumului educaţional s-a desfăşurat pe specializări, cu prezentarea lucrărilor şcolare de profil.
În deschidere, preşedintele Universităţii „Andrei Şaguna”, prof. univ. dr. Aurel Papari, le-a făcut oaspeţilor o prezentare a universităţii constănţene.
Participanţii au avut la dispoziţie, la standul din holul universităţii, un număr mare de cărţi din toate domeniile importante din punct de vedere editorial, inclusiv din partea OXFORD University Press, reprezentată în România de Editura NICULESCU.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii