Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forța Civică se solidarizează cu primarii nemulțumiți de guvernul Ponta

ro

12 Jan, 2014 01:46 2428 Marime text
Organizația municipală Constanța a Forței Civice se solidarizează cu inițiativa de protest public a primarului independent al comunei Peștera, Valentin Vrabie, sau cu orice alt demers legal al primarilor din județul Constanța de a sancționa incompetența guvernului condus de Victor Ponta și de a restabili respectul de care orice edil ar trebui să se bucure în fața oricărui guvern, indiferent de apartenența sa politică.
Este cât se poate de evident că actualul Executiv, dar și o mare parte a Consiliilor Județene afișează un dispreț total față de primarii de comune, cu precădere față de cei care nu provin din USL, fapt care se resfrânge în mod direct asupra comunităților conduse de aceștia.
Prin orice primar care este disprețuit de guvern, este, de fapt, disprețuită comunitatea reprezentată de acesta
Încă de la protestul Asocației comunelor din România, din data de 29 iulie 2013, era cât se poate de clar că administrația locală, în special cea de la nivelul comunelor, se află pe un butoi cu pulbere. De aceea, demisia primarului comunei Rasova, Neamțu Mihalache, care, pe lângă ignoranța deja firească a autorităților centrale și județene, s-a “bucurat” și de indiferența crasă a Guvernului și a Consiliului Județean Constanța după devastatoarele inundații din luna iulie a anului 2013, nu trebuie să mire pe nimeni. Cum nu ar trebui să ne mire alte demisii sau inițierea de proteste energice față de guvernul condus de Victor Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii