Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant în Portul Constanţa Cercetaţi de poliţişti din cauza cocsului

ro

22 Nov, 2012 15:49 1739 Marime text

Poliţiştii constănţeni au depistat aseară, în Portul Constanţa, în zona Convex, doi bărbaţi. Aceştia sunt bănuiţi că ar fi sustras o tonă de cocs dintr-un depozit apropiat. Cercetările sunt continuate de poliţişti.

OFICIAL:

Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale Transporturi Maritime Constanţa, cercetează, în stare de libertate, doi bărbaţi despre care se presupune că au sustras o cantitate mare de cărbune din Portul Constanţa.

 

Miercuri, la ora 14.30, poliţiştii Secţiei Transporturi Maritime Constanţa, au depistat doi bărbaţi de 45, respectiv 33 de ani, ambii din localitatea Topraisar, judeţul Constanţa, asupra cărora planează suspiciunea că ar fi sustras 820 de kilograme de cărbune energetic, din incinta unei societăţi comerciale din Portul Constanţa, folosind pentru transport un autoturism, proprietate personală a unuia dintre aceştia.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 3.500 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat unităţii prejudiciate, iar cei în cauză sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii