Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explozie pe aeroportul din Shanghai. Autorul atacului şi-a tăiat gâtul

ro

12 Jun, 2016 15:41 1985 Marime text
O explozie provocată de „materiale explozibile improvizate" a provocat astăzi rănirea a trei persoane pe un terminal al aeroportului internațional Pudong din Shanghai. Autorul atacului şi-a tăiat gâtul imediat după explozie, scrie România TV.

Explozibilii era „improvizați având la bază artificii" și în prezent se derulează o investigație, relatează agenția oficială Xinhua pe contul său de Twitter, adăugând că orarul zborurilor nu a fost afectat.

Xinhua a postat imagini preluate de pe conturile de social media ale pasagerilor în care se poate vedea mulțimea adunată în apropierea birourilor de check-in și evacuarea unui rănit pe o targă de către personalul medical.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14.30 locale pe Terminalul 2 al aeroportului, potrivit postării pe site-ul de socializare Weibo a Xinmin Evening News, media de stat cu sediul în Shanghai, potrivit România TV.

„Mai mulți comentatori online au declarat pentru Xinmin News că la momentul exploziei au văzut fum ieșind din zona birourilor de bilete. Apoi polițiști înarmați au venit la fața locului și zona a fost izolată", relatează Xinmin Evening News în postarea sa de pe Weibo, potrivit România TV.

Agenția oficială chineză Xinhua mai relatează că rănile suferite de persoane afectate de deflagrație sunt ușoare.


Sursa text + foto: România TV

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii