Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Drumul crucii“, marşul care se va desfăşura luni la Constanţa

ro

13 Apr, 2014 17:12 3807 Marime text
Asociația Drumul Crucii, Asociația Bărbaților Creștini și Asociația Servus –Baia Mare, în colaborare cu un grup de biserici creștin-penticostale și creștin-baptiste din orașul Constanța, sub coordonarea Bisericii BETEL, cu sediul în str. Amurgului, nr. 43, reprezentată prin pastor Lucian Rotaru, va desfăşura, 14 aprilie 2014, începând cu ora 18.00,marșul ce comemorează drumul spre Golgota și crucificarea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, intitulat „DRUMUL CRUCII”.

Marşul este o reprezentare dramatică a Drumului Crucii parcurs de Domnul Iisus Hristos înainte de moartea Lui. Dramatizarea este realizată de un grup de credincioşi din mai multe confesiuni religioase, ca o încercare de a demonstra că în creştinism nu sunt graniţe. Personajele istorice: Iisus Hristos, soldaţii romani, Pilat din Pont, Baraba, Maria –mama lui Iisus şi alte personaje, vor purta costume de epocă.

Evenimentul va avea loc în orașul Constanța, traseul fiind următorul: pornire din zona Parc Gară (fântâna arteziană, ora 18), se va merge pe jos pe B-dul 1 Decembrie 1918 și se va finaliza în Parcul de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii