Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Două locuințe din Lumina, județul Constanța prădate de hoți. Suspecții, doi tineri din localitate au fost reținuți

ro

20 Dec, 2017 09:34 1912 Marime text
Doi tineri, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt calificat au fost identificați de polițiștii constănțeni. 
 
Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 12 decembrie, respectiv în noaptea de 16/17 decembrie a.c., tinerii în cauză ar fi sustras din locuințele a doi bărbați mai multe bunuri.

Totodată, polițiștii constănțeni au probat o altă infracțiune de furt calificat, comisă anterior de cei doi tineri, în locuința unui alt bărbat.

Prejudiciul, estimat la 20.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 40% și predat persoanelor vătămate.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe tinerii în cauză pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 20 decembrie  a.c., vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: La data de 20 decembrie a.c., Judecătoria Constanța a dispus arestarea preventivă a tinerilor în cauză, pe o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii