Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru un bătrân de 70 de ani din Mangalia. Conducea o maşină, în municipiu, deşi nu are permis de conducere

ro

11 Dec, 2017 10:50 4393 Marime text
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, de 70 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe strada General Dragalina din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au depistat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cișmea Mare din localitatea Dobromir, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Totodată, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat o tânără, de 20 de ani, care a condus un autoturism, pe DC 90, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În aceeaşi ordine de idei:
  • polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol au depistat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
  • polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Constanței din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
  • polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 45 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe șoseaua Munteniei din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
      
  • polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 33 de ani, din Tulcea, care a condus un autoturism, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
  • polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Nisipari, județul Constanța,care a condus un autoturism, pe DC 90, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
       În cauze au fost întocmite dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii