Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi jandarmi i-au recuperat portofelul unei tinere. Unde ajunsese și ce se găsea în el (video)

ro

30 Dec, 2013 17:50 3883 Marime text
Echipajul format din plutonierii majori Silviu Ristea, Felix Opria şi Mihai Cârciumaru, care se afla astăzi în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în apropierea sediului Poliţiei Rutiere, a observat cum unei tinere care cobora din autovehiculul proprietate personală îi cade portofelul din buzunarul hainei.

În spatele acesteia, două persoane l-au luat şi au încercat să dispară. Jandarmii i-au somat, moment în care cei doi au aruncat portofelul într-un tomberon. Li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Asupra lui S. I., de 20 de ani, militarii au mai găsit în mîneca de la geacă un cuţit în lungime de 20 de centrimetri, cu lama de 11 cm.

În prezenţa părţii vătămate s-a trecut la inventarierea bunurilor din portmoneu. În interiorul acestuia au fost găsite un telefon mobil de ultimă generaţie, acte personale, două carduri bancare şi bani. Pe numele celor doi, S. I., de 20 de ani, şi M. T., din Constanţa, au fost întocmite actele de constatare pentru tentativă de furt şi  port ilegal de armă în locuri publice.
Tânără B. M., de 22 ani, din Constanţa, a spus că nu-i lipseşte nimic, le-a mulţumit jandarmilor şi a înaintat comandantului unităţii o scrisoare de mulţumire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii