Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:16 24 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moment special la ISU Tulcea. Încadrări și o trecere în rezervă! (GALERIE FOTO)

ro

21 Jan, 2022 16:38 1004 Marime textAstăzi, patru noi colegi subofițeri, au fost prezentați în fața formației de către conducerea instituției, transmite ISU Tulcea. În urma promovării concursurilor de încadrare, aceștia își vor desfășura activitatea în cadrul  ISU Tulcea astfel:

 
  • Plutonier major Tudorache Angelica-Valentina - Secretariat, documente clasificate și arhivă;
  • Sergent major Bălan Gabriela - Inspecția de prevenire;
  • Sergent major Bogdan Marian - Serviciul Logistic;
  • Sergent major Nagy Ioan-Eduard - Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației.


De asemenea, a fost prezentat și locotenent Manoloiu Mitică-Valentin, din cadrul Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației, ce s-a alăturat echipei noastre de la începutul acestui an, prin transfer de la Serviciul de Telecomunicații Speciale Tulcea.


Inspectorul şef, colonel Daniel Petrov, le-a urat bun venit în colectivitate noilor pompieri, pe care i-a asigurat de tot sprijinul în desfășurarea activității. 


Tot astăzi, în aplauzele colegilor, locotenent-colonel Voicu Sorin-Cătălin și-a încheiat cariera militară. În semn de considerație, a primit placheta și diploma de merit pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care a dat dovadă în întreaga activitate profesională.
Pentru toți, această zi a reprezentat un moment special, iar pe această cale le adresăm sincere felicitări și multă sănătate, au mai transmis reprezentanții ISU Tulcea. 

Sursa foto: ISU Delta Tulcea 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii