Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi cetățeni slovaci urmăriți internațional, depistați la Iași. Sunt suspectați de omor deosebit de grav

ro

20 Jan, 2018 16:07 1614 Marime text
Două persoane urmărite internațional de autoritățile judiciare cehe pentru omor deosebit de grav au fost depistate, la Iași, de polițiștii români. Prinderea celor două persoane s-a realizat în urma unei operațiuni E.N.F.A.S.T româno-cehe.

În noaptea zilei de 17 spre 18 ianuarie a.c., în urma unei operațiuni E.N.F.A.S.T coordonată de Serviciul Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, în cooperare cu echipa F.A.S.T. Cehia, cu participarea atașatului de afaceri interne al Poliției Republicii Cehia, au fost depistați și reținuți, pe raza județului Iași, doi cetățeni slovaci, de 33, respectiv 29 de ani, urmăriți internațional de autoritățile judiciare cehe.

Pe numele lor erau emise două mandate europene de arestare, fiind acuzați de săvârșirea a două infracțiuni de omor deosebit de grav, victime ale acestora fiind doi cetățeni de naționalitate cehă.

În seara de 5 spre 6 ianuarie a.c., pe teritoriul Cehiei, sub pretextul vânzării unor obiecte electronice, cei doi ar fi pătruns într-o rulotă locuită de doi soți cărora le-au aplicat mai multe lovituri cu un cuțit, fapt ce a condus la decesul acestora.

Activitatea investigativă s-a desfășurat de polițiști ai Serviciilor de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Hunedoara, Arad și Iași, cu sprijinul Direcției Rutiere din cadrul I.G.P.R..
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii